Шахрайство на АЗС: нові хитрощі недобросовісних АЗС

0
4257

Є багато способів обдурити чесних автомобілістів. Подібними «обманами» займаються не тільки професійні брехуни, а й на перший погляд абсолютно порядні громадяни, наприклад, працівники АЗС, сервісних центрів і, звичайно, працівники АЗС. Візьмемо, наприклад, АЗС, новий спосіб обману водіїв, використовуючи лазівку, щоб нажитися на громадянах у «промислових масштабах».

Нещодавно експерти виявили новий вид шахрайства на АЗС країни. Злісні шахраї придумали незвичайний спосіб “заробити гроші”. Вони взяли паливний шланг і зробили в ньому маленьку дірку. Рідко встановлюється додатковий клапан, крім отвору у верхній частині шланга. Отвір і клапан роблять те ж саме – втягують повітря в паливо під час заправки.

Це призводить до того, що при заправці автомобіля в шлангу утворюється невелика калюжка повітря, яка не дає паливу потрапити в бак. У результаті нічого не підозрюючий автомобіліст заливає десятки-сотні грамів повітря замість бензину. Чесному громадянину така книга може здатися нудною. Однак ось що означає обман! Він розрахований на «економність» при великій кількості клієнтів.

Усе паливо, яке не було продано таким чином, повертається в бак. Часто керівники АЗС користуються цим видом шахрайства для «економного» (крадіжки) товару, зберігаючи при цьому прибуток. У деяких випадках паливо, що зберігається таким незаконним способом, потім використовується в особистих цілях самими працівниками АЗС. Як ви боретеся з цим явищем? Насправді пересічний водій майже нічого не має. Найкраще заправлятися на перевіреній та авторитетній АЗС.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!