Volkswagen оголосила про початок продажу нового седана Virtus: що відомо про новинку?

Час читання: 2 хв.
0

Німецька компанія Volkswagen на своєму офіційному сайті повідомила про старт продажу нової моделі Virtus. Хоча седан Volkswagen Virtus було представлено компанією ще 8 березня. Модель є бюджетною і коштує досить недорого – лише 16 тисяч доларів.

Volkswagen Virtus – наступник вже відомого автомобіля Polo Sedan. Незважаючи на те, що такі автомобілі виробляють уже п’ять років, їх можна було раніше придбати тільки на американському ринку. Але часи змінюються, і оновлену модель почали продавати у США. Щоб розширити географію продажів автомобіля, запустили додаткове виробництво в Індії.

Virtus має 521-літровий багажник, а також невеликий список функцій у моделі. Масштабована архітектура MQB-A0-IN стане Virtus за основу. Таку платформу скоро експлуатуватимуть у всіх бюджетних автомобілях Volkswagen.

Реклама

Розміри Volkswagen Virtus 2022 такі: довжина – 4561 мм, ширина – 1752 мм, висота – 1487 мм і колісна база – 2651 мм.

У салоні нового седана є мультимедійка з десятидюймовим екраном і цифрова панель приладів. Однак такі нововведення будуть притаманні лише топовій версії. У базового варіанта Virtus буде дисплей медіасистеми розміром 7 дюймів та аналогова “приладка”.

Volkswagen Virtus має 1,0-літровий бензиновий двигун об’ємом 1 л і потужністю 115 к.с. Він пов’язаний із шестиступінчастою механічною або автоматичною коробкою передач. Однак автомобіль також будуть продавати і з іншим мотором – 1,5-літровим із чотирма циліндрами та потужністю 150 к.с. Разом із таким двигуном йде роботизована коробка із двома зчепленнями.

Ціна новинки дуже смачна. Вона варіюватиметься від 16 до 21 тисяч доларів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!