Компанія Polestar розпродала всі електрородстери, які з’являться лише через 4 роки

0
662

Лише тиждень знадобився компанії Polestar, щоб закрити прийом замовлень на електричний родстер під назвою Polestar 6 LA Concept Edition: фірма оголосила, що покупці знайшлися на всі 500 слотів. Причому замовників не збентежило, що товарні машини з’являться лише у 2026 році.

У Polestar, втім, обмовилися, що «незначна» кількість слотів була зарезервована для низки ринків: наприклад, у Китаї та Південній Кореї замовити Polestar 6 LA Concept Edition можна буде лише у вересні.

Версія родстера, виконана за мотивами концепт-кара O2 (на фото), стане свого роду «вітальною», оскільки компанія вже заявила про намір вивести на ринок більш прості модифікації Polestar 6. Розсекретять їх до кінця 2022 року.

Родстер побудують на платформі ліфтбека Polestar 5 і оснастять тією ж силовою установкою – двома моторами на 884 к.с. і 900 Нм крутного моменту. Це дозволить йому прискорюватися до 100 км/год лише за 3,2 секунди. Запас хода становитиме під 500 км.

Голова компанії Томас Інгенлат пов’язав таку популярність родстера з унікальним досвідом, який обіцяє його користувачам поєднання відкритого верху, потужних двигунів і безшумності, властивої електромобілям.

Вартість Polestar 6 LA Concept edition розпочинатиметься з 200 000 доларів США. Для оформлення попереднього замовлення на автомобіль заінтересованим особам необхідно було внести депозит у розмірі 25 000 доларів.

Крім родстера, Polestar планує випустити найближчими роками ще три моделі. Вже в жовтні буде представлений позашляховик Polestar 3, наступного року з’явиться крос-купе Polesar 4, а ще роком пізніше – фастбек Polestar 5.

Зараз Polestar, нагадаємо, випускає один електромобіль – седан Polestar 2.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!