Окупанти почали видавати російські номери у Херсоні – фото

0
145
Окупованим південним регіонам України вже надали код 184.

На тимчасово окупованих територіях Херсонської та Запорізької областей почали видавати російські номерні знаки з кодом області “184”. Але такі номери видають лише тим, хто прийняв громадянство РФ. Тим, хто залишається громадянином України, пропонують замінити українські номери на тимчасові з гербом Херсонської області.

“У Херсоні почали надавати послуги з реєстрації транспорту та зміни посвідчення водія, автомобілісти можуть отримати документи та номери російського зразка. Державні послуги в першу чергу надаватимуть громадянам РФ, які вже отримали паспорти… Громадянам РФ будуть видавати номери російського зразка з кодом регіону 184” – повідомляє Інтерфакс.ру.

При більш уважному розгляді можна помітити, що “особливі” номери – це номери українського формату з наклеєною зверху червоно-жовтою стрічкою з гербом та написом КНЕ. Перереєстрація на російські номери відбувається без обов’язкового техогляду, а для заміни посвідчення водія потрібно надати паспорт громадянина РФ або довідку про навчання в автошколі.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!