Класичний Toyota Land Cruiser більше не можна замовити – чому?

0
404

Toyota Land Cruiser 70 – одна з тих моделей, яку називають позастарілими. Позашляховик на ринку вже 38 років, і попит на нього не зменшується. З моменту останнього оновлення компанія зібрала стільки додатків, що на їх створення пішло кілька років.

Черги за культовим Land Cruiser продовжено до кінця 2024 року, повідомив виробник. Toyota могла продовжувати приймати заявки, але вона була змушена припинити прийом заявок на виконання замовлень, які вона вже оплатила, через глобальну нестачу мікрочіпів. Вперше за всі роки випуску моделі компанія пішла на такий крок. Виробництво ретро-позашляховика ніколи раніше не припинялося.

У компанії заявили, що обов’язкове призупинення прийому замовлень дозволить фахівцям підготуватися до початку складання оновленого позашляховика. Він отримає вдосконалені системи безпеки та збільшену вантажопідйомність. У компанії не повідомили, коли така версія вийде на конвеєр. Раніше планувалося, що він почне випускатися в листопаді цього року, але тепер дату випуску перенесли на невизначений термін.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!