Які вживані авто найчастіше продають в Україні під час війни

0
728

Загальна війна в Україні не зменшила попит на автомобілі.

Навпаки, інтерес українців до автомобілів став більш позитивним, особливо після запровадження безкоштовного розмитнення. На сайті OLX представлений аналіз ринку вживаних автомобілів.

Якщо з 1 січня по 24 лютого українські водії шукали авто з пробігом 1,8 млн разів, то з квітня по червень – 2,3 млн разів. Регіонами-лідерами є Київська, Дніпропетровська, Одеська та Львівська області. У березні Івано-Франківська область різко піднялася на п’яте місце – через наплив тимчасово переселених громадян. Найбільше в пропозиції седанів, хоча останнім часом українські водії обирають кросовери. Крім того, під час війни у ​​Львівській та Івано-Франківській областях продажі цих автомобілів почали збільшуватися на 81,5%.

Найбільше бензинових автомобілів продавали у Київській області (25,8 тис. оголошень), а дизельних – у Львівській області (13 тис. оголошень). У цих регіонах також найбільша пропозиція електромобілів (1,5 тис.), але найбільший вибір гібридів в Одеській області (620). Найбільше в Україні продається Volkswagen – бренд лідирує в Києві (5875 оголошень), Львівській (4837) та Івано-Франківській (2414) областях. Перше місце в Одеській області посіла Toyota (1887 оголошень), а в Дніпропетровській області – Daewoo (2575).

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!