Рекордний штраф за порушення паркування в Греції – деталі

0
652

Житель грецького острова Родос отримав “лист щастя” з квитанцією про сплату штрафу в розмірі 6 648 444 євро. Вона мало не знепритомніла від шоку.

У Греції на власників автомобілів наклали найбільший у світі штраф за порушення правил паркування. У квитанції вказана сума 6 648 444 євро. Про це повідомляє видання Родяки.

Це сталося кілька днів тому на Родосі, Греція. Місцевий житель отримав так званий «лист щастя» – штраф за паркування в недозволеному місці.

Коли вона відкрила конверт і побачила квитанцію, то спочатку подумала, що виписали штраф у розмірі 6648 євро (що теж немало, адже середній штраф у Греції становить 40-80 євро). Але коли я це прочитав, я ледь не втратив свідомість від шоку.

Пізніше, однак, гречанка взяла себе в руки і пішла до місцевого муніципалітету. Там вона показала квитанцію та пожартувала, що на картці не має 6,6 мільйонів євро, тому довелося платити готівкою.

Чиновники також були шоковані чималим штрафом. Природно, його відразу ж визнали помилкою і скасували. Хоча муніципалітет досі не може пояснити, чому були написані такі астрономічні цифри, зрозуміло, що причиною є програмний збій.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!