ОККО повернула заправку в каністри

0
282

Мережа АЗС «ОККО» повністю зняла обмеження на заправку для військовослужбовців, волонтерів та великогабаритного транспорту (вантажівки, автобуси більше 8 місць тощо), а також відновила можливість заправляти паливом у каністри. Про інцидент компанія повідомила enkorr.

Як зазначили в ОККО, решта клієнтів можуть заправити 40 літрів палива і більше, залежно від особистого ліміту, який бачить кожен водій в особистому кабінеті в додатку Fishka.

Для безготівкових клієнтів, які користуються купонами, онлайн-картками, бензином на гаманець Fishka, встановлені наступні обмеження:

* Бензин А92/ А95/ Тягне 95 – до 100 л;
* DP/Pull Diesel – до 1000 літрів;
* Автогаз – до повного баку.

У компанії також нагадали, що за чинними правилами мережі ОККО для заправки водієві потрібна лише картка Fishka. Додатково дозволена заправка одного пасажира з одного автомобіля і тільки з бака. Тим часом використовуйте власну картку для заправки пасажирів Fishka.

«Наша мета, як на початку війни, так і зараз, – дати змогу заправитись якомога більшій кількості людей. Співробітники компанії докладають чимало зусиль, щоб завезти в Україну якомога більше пального з Європи. Наразі завозимо його найбільше серед усіх мереж в Україні. Проте зважаючи на попит, станом на сьогодні ми ще не бачимо змоги скасувати ліміти на заправку повністю, та в процесі збільшення запасів нафтопродуктів на АЗК ліміти будуть пом’якшуватися», – підсумовує керівник департаменту корпоративних комунікацій мережі ОККО Ярослава Полякова.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!