«Без обмежень та черг»: на АЗС в Україні «розводять» водіїв

0
2480

На одній із столичних заправок обманюють людей із бензином. Людей заманюють відсутністю черг та обмежень, і ціною 70 гривень за літр пального.

Принаймні так стверджує один із мешканців столиці у Facebook-групі «Сусіди Голосіївський район», передає РБК-Україна .

Де знаходиться заправка

Автор поста Денис Павловський повідомляє, що АЗС знаходиться за адресою Охтирська. 8.

«Продовжую спостерігати, що для когось війна, а для кого мати рідна! Є автозаправна станція на вул. Охтирська 8 у м. Києві та там пальне по 70 грн без черг та обмежень. А ось якість пального ви зможете побачити на фото», — написав чоловік.

Житель Києва підозрює, що бензин заважають із розчинником для фарби.

«Вчора злив у друга, коли перевіряв чи не забита «обратка». А на запах – розчинник для фарби. Хто що думає з цього приводу???» – Написав він.

Що думають люди?

У коментарях деякі користувачі відзначили, що заправлялися на цій АЗС, і все нормально.

  • Їхав в п’ятницю на західну Україну, заправився на цьому АЗС в бак та каністри — бензин вищого ґатунку. Колір в каністрі такий як має бути.
  • Заправляюсь на цій АЗС вже майже місяць, ніяких проблем не було . В мене машини їздять в службі таксі, від водіїв ніяких нарікань не було. Розхід та запас ходу не змінився. Сам заправляюсь дизелем, БМВ х5, сказати що чимось незадоволений не можу, автівка їде добре, розхід також помірний.
  • Бензин в каністрі простояв два дні. Набрали в банку — на вигляд нормальний, однорідний. Через пару хвилин почав мутніти, а тоді розшарувався . Якщо збовтати, то знов мутніє, а тоді знов стають два прозорих шари. Схоже, окислюється на повітрі, інакше би в каністрі ще змутнів. Мабуть, спирт якийсь добавили.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!