Українських водіїв закликали відмовитись від автомобілів

0
6524

Мережа АЗС KLO закликала водіїв відповідально ставитися до витрати пального та по можливості пересісти на громадський транспорт або зробити свій вибір на користь електромобіля. Про це йдеться у Facebook компанії, пише today.ua .

KLO закликала власників автомобілів з розумінням поставитися до нових реалій. Є багато причин, чому в Україні виник дефіцит палива – пошкоджена російськими окупантами інфраструктура зберігання палива, знищена окупантами паливна інфраструктура України, постачання палива тепер йде з Європи бензовозами, через логістичні нюанси тепер в Україну постачають менше бензину.

Прес-служба KLO наголосила, що більшість всього обсягу бензину заздалегідь бронюється для пріоритетних груп – для ЗСУ, служб критичної інфраструктури та юридичних осіб, щоб вони могли здійснювати свою господарську діяльність.

Нагадаємо, паливна криза в Україні виникла наприкінці квітня, коли російські окупанти посилили обстріл нафтобаз, НПЗ та залізничної інфраструктури. Вони намагалися перешкодити постачанню палива для ЗСУ та завдати удару по українській економіці.

Наприкінці травня – на початку червня ситуація з паливом в Україні стала покращуватися. У деяких областях та містах стали менше черги на АЗС (а подекуди вони взагалі зникли). Проте дефіцит палива досі є.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!