Салон передсерійного Tesla Cybertruck – живі фото

0
351

Компанія Tesla продовжує роботу над серійною версією пікапа Cybertruck. Про це пише The Drive, підтверджуючи тезу публікацією «шпигунських» фотографій інтер’єру передсерійної модифікації пікапа. На них можна побачити цілу низку відмінностей від салону концепту зразка 2019 року.

Кадри було зроблено на презентації нової акумуляторної системи Elkhorn Battery у Каліфорнії. В її конструкції використовуються батарейні блоки Tesla, тому на заході був присутній один із екземплярів Cybertruck.

Наскільки можна судити з фотографій, основна зміна в салоні порівняно з інтер’єром прототипу – а окрема панель приладів. Концептуальний Cybertruck мав лише центральний медіаекран. Тепер передня панель пікапа включає своєрідний «наплив» перед водієм, в якому захований компактний дисплей.

На фото можна побачити також штурвал, схожий на той, що пропонуються для оновлених Tesla Model S та Model X, і потужний підлокітник між передніми кріслами – у прототипа його також не було. Форма подушок сидінь стала більш традиційною, а передня панель отримала додаткове поздовжнє виштампування.

Запуск повноцінного виробництва Tesla Cybertruck неодноразово переносився, незважаючи на безліч отриманих компанією попередніх замовлень. У квітні цього року голова Тесли Ілон Маск пообіцяв, що масовий випуск пікапа стартує у 2023 році разом із низкою інших новинок компанії. Випускати Cybertruck планується на потужностях Гігафабрики в техаському Остіні.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!