Фахівці знайшли спосіб швидко схуднути

0
462

Експерименти показали, що одним з найбільш афективних методів схуднення є стрибки зі скакалкою, повідомив India Today. Ці вправи легкі, не віднімають багато часу і до того ж дають кращі результати в порівнянні з іншими видами фізичних навантажень, відзначили вчені.

Відмінне тренування для всього тіла, при якій задіяні всі м’язи. Саме так охарактеризували дослідники рекомендовані ними для схуднення стрибки зі скакалкою.

Шеститижневий експеримент показав, що регулярні 10-хвилинні тренування зі скакалкою (достатньо одного разу на день) дозволяють худнути інтенсивніше, ніж біг підтюпцем протягом 30 хвилин.

«Заняття зі скакалкою дозволяють спалити більше калорій і можуть бути корисніше веслування і плавання», – наводиться думка дослідників в India Today.

Вони додали, що до фіналу експерименту учасники продемонстрували значне поліпшення в стані здоров’я серцево-судинної системи.

Нагадаємо, що проведене в США дослідження показало, що зайвою вагою можна заразитися як інфекцією, постійно спілкуючись з повними людьми.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!