Компанія Ford анонсувала дебют загадкової моделі

0
147

У соціальних мережах марка Ford опублікувала загадковий тизер, який анонсує презентацію чогось нового, причому вже сьогодні, 1 червня. Можливо це нова модель марки.

Американський автовиробник розмістив тизерне відео від 01 червня поточного року, що демонструє матеріал, що переливається, нагадує переплетення вуглецевого волокна, і напис «6.1.22». Ймовірно, йдеться про якусь «супер-заряджену» модель.

Тим часом в одному зі своїх акаунтів компанія опублікувала ту ж дату, а також твіт, що вказує на його улюблені смайлики останнім часом. Серед них — коло, пішак, квадрат, порожнеча, лопата, пара сонцезахисних окулярів та хрестик.

Також автовиробник змінив у деяких соцмережах свій логотип на шильдик «Мустанга», що скаче, від однойменної моделі. Знову ж таки, згадка моделі є імовірною ознакою того, що на нас чекає.

Оскільки запуск Mustang наступного покоління 2024 очікується не раніше квітня 2023, здається, трохи рано починати тізерну кампанію для цієї конкретної моделі. Проте, автовиробник має багато можливостей для вивчення спеціальних випусків улюбленого всіма спортивного автомобіля нинішнього покоління.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!