Власники Tesla у США влаштували незвичайний челендж: хто відвідає більше зарядних станцій

0
43

Власники Tesla у США запустили своєрідне змагання між собою: його мета – відвідати якомога фірмових зарядних станцій Tesla Supercharger. Як пише Wall Street Journal з посиланням на розповідь одного з учасників челенджу, це змагання власне кажучи нескінченне — але вже є власники електромобілів, які побували більш ніж на тисячі зарядок.

Неофіційним лідером цієї незвичайної гри вважається один з автомобілістів із Сієтлу, на рахунку якого 1620 зарядних станцій Tesla. Однак його статус деякими учасниками ставиться під сумнів, оскільки тільки 1493 із Supercharger, на яких він побував, розташовані в Північній Америці.

Деякі з гравців заради того, щоб відвідати ще кілька «чек-пойнтів», спеціально вирушають на своїх Tesla у далекі подорожі. Наприклад, як заявив виданню житель Вайомінга Енді Холл, саме електромобіль він вибрав для поїздки до дочки до Вашингтона, хоча йому довелося проїхати приблизно 16 тисяч кілометрів та провести у дорозі більше двох тижнів. Зате він відвідав на маршруті понад 80 станцій та довів свій загальний рахунок до 1504.

Змагання вважається нескінченним, оскільки його імпровізовані правила поки що не передбачають дати завершення. Таким чином, у челенджі завжди залишається шанс на появу нового лідера. Ба більше, Tesla регулярно відкриває нові станції, що спрощує можливість для гравців поповнити власну скарбничку.

Видання Carscoops водночас зазначає, що така гра є непоганим способом продемонструвати як розгалуженість мережі зарядних станцій Tesla, так і можливості далеких поїздок на електромобілях в цілому.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!