У Європі вигадали, як менше витрачати бензин та ДП

0
1056

У Євросоюзі хочуть, щоб водії їздили повільніше, що допоможе заощаджувати бензин та дизельне паливо. На країни Європи насувається дефіцит палива, оскільки вони до кінця 2022 хочуть повністю припинити імпорт нафти з Росії.

Наразі Євросоюз проводить відповідні консультації з країнами-учасницями. Пропонується обмежити швидкість на позначці 100 км/год. Остаточного рішення про обмеження швидкості у всіх європейських країнах ще не ухвалено.

Обмеження швидкості зараз є однією з найактуальніших тем у Німеччині. Там екологи та деякі політики вже давно хочуть обмежити швидкість на автобанах до 130 км/год. Німецькі автомобільні клуби проти такого заходу.

Так, Automobilclub von Deutschland, один із найстаріших автомобільних клубів Німеччини, вважає, що якщо ввести обмеження швидкості для зниження витрати палива, то ефекту від цього буде дуже мало і це не допоможе від можливого дефіциту бензину та дизельного палива.

Міністр енергетики Люксембургу Турмес вважає, що у Євросоюзі потрібно зробити загальноєвропейське скоординоване обмеження швидкості. Багато європейців так і роблять самостійно через рекордні ціни на пальне.

 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Будь ласка, введіть свій коментар!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.