Штрафи за порушення ППД у Польщі – що важливо знати українцю

0
674
epa09585091 A Polish police officer stops a motorist for a check at a road near Kuznica, near the Polish-Belarus border, north-eastern Poland, 16 November 2021. Poland has been struggling to stem the flow of asylum-seekers, refugees and migrants crossing into the country from Belarus. The Polish government says the migrants have been invited to Belarus by the Belarusian president, allegedly under the promise they will be able to live in the EU. EPA-EFE/MARTIN DIVISEK
Незнання правил дорожнього руху Польщі може призвести до серйозних наслідків для українського гаманця.

На час воєнного стану в Україні багато українців виїхали до Польщі, щоб убезпечити себе та свої сім’ї. При цьому люди, особливо у перші тижні евакуації, виїжджали до сусідньої країни на своїх автомобілях.

Якщо в перші дні та тижні до українських водіїв ставилися досить лояльно та заплющували очі на багато порушень та незнання правил, то зараз у більшості країн Європи і в тому числі в Польщі до українців ставляться по всій суворості закону. У зв’язку з цим, редакція Bigmir Авто розповість про основні відмінності польських та українських ПДР, а також ми розберемо які штрафи і за що можна отримати в Польщі.

Штрафи за порушення правил дорожнього руху в Польщі – таблиця

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!