Проблеми з розмитненням та величезні пробки: ситуація на західному кордоні

0
890
Через величезну кількість бажаючих розмитнити свій автомобіль, на українському кордоні вишикувалися багатокілометрові затори.

Останнім часом на західній митниці спостерігається справжній транспортний колапс. Так, через бюрократичні процедури люди змушені стояти в чергах на розмитнення по кілька діб. Крім цього, деякі вантажі є досить проблемними.

Так, повідомляється, що на кордоні Львівської області з Польщею вишикувалися черги завдовжки кілька кілометрів. Більшість українців хоче встигнути ввезти для себе автомобіль на умовах пільгового розмитнення. Про те, що зараз відбувається на кордоні, розповів голова Львівської військової адміністрації Максим Козицький.

“Гушев та Смільниця – легкові автомобілі на в’їзд; Рава-Руська – вантажівки по обидва боки кордону; Краковець та Шегині – легкові автомобілі на в’їзд, вантажівки в обох напрямках. Також у Грушеві на виїзд автобуси, а у Шегінях – легкові автомобілі”, – написав Козицький.

Зазначимо, що про черги повідомляють із боку Польщі. Так, місцеве Polskie Radio розповіло про багатокілометрові черги на в’їзд в Україну. За підрахунками поляків лише на одному з пунктів пропуску хочуть оформити близько 2000 автомобілів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!