Hyundai відкликає 215 тис. Sonata через небезпеку займання

Сюди входять автомобілі, які вже були відкликані 2020 року.

0
121

Раніше цього місяця Hyundai повідомила NHTSA, що ініціювала відгук 215 171 автомобіля Sonata 2013 і 2014 модельних років, щоб вирішити проблеми з паливопроводами, що використовуються в його 2,0- та 2,4-літрових двигунах, які можуть тріскатися та витікати бензин із- через втому, пов’язану з перегрівом. Для деяких власників це буде дежа вю, оскільки в 2020 році була запущена кампанія з вирішення такої самої проблеми.

За словами Hyundai, проблема виникає через перегрівання моторного відсіку, що повільно викликає зношування паливопроводів низького тиску, які проходять між основним паливним насосом і насосом прямого впорскування високого тиску, який подає паливо в циліндри. Ця втома може призвести до розтріскування магістралей, що призведе до витоку палива до салону. При контакті з гарячою поверхнею може виникнути пожежа. Hyundai каже, що вона не має повідомлень про те, що це відбувається в дикій природі.

Кампанія охоплює Сонати 2013-2014 років. Незважаючи на те, що кількість автомобілів, що відкликаються, досить велика, за оцінками Hyundai, тільки близько 1% автомобілів, охоплених кампанією, матимуть проблеми. Це принаймні частково пов’язано з тим, що модель 2013 року була включена до кампанії 2020 року, проте попереднє виправлення, схоже, не завжди спрацювало.

«Виходячи з гарантійних записів, цільова група включає певні автомобілі Sonata 2013-2014 модельного року, що беруть участь у відгуку Hyundai 189, які після огляду не отримали заміну паливної трубки як засіб правового захисту, і автомобілі, які ще не були завершені для усунення відгуку, – йдеться в повідомленні про дефект Hyundai. «Якщо під час огляду було виявлено пошкодження паливопроводу та/або витік палива, паливна трубка замінювалася. Якщо паливопровід не мав ознак пошкодження та/або витоку палива, на місце з’єднання паливний шланг та паливний насос. Витік палива був виявлений в обмеженій кількості автомобілів, які отримали термостійку стрічку як засіб захисту в рамках [попередньої кампанії відкликання]».

Цього разу кожен автомобіль має отримати змінну трубку, що має вирішити проблему назавжди. Власники можуть бути повідомлені до липня, якщо їх автомобілі охоплюються кампанією.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!