Новини

Співвласник “Нової пошти” назвав спосіб подолати дефіцит палива

Share

Співвласник компанії “Нова пошта” Володимир Поперешнюк закликав владу скасувати державне регулювання на бензин та дизельне паливо.

Про це бізнесмен написав на своїй сторінці у Facebook.

Так, бізнесмен зазначив, що ціни відіграють роль стабілізатора на ринку, адже сигналізують про проблеми попиту та пропозиції. При підвищенні попиту починають реагувати підприємці, намагаючись перенаправити ресурси його задоволення.

“Регулювання цін та підприємницької діяльності ускладнює використання підприємцями наявних та потенційних ресурсів. Виникає дефіцит! Причому чим жорсткіше регулювання, тим більше буде дефіцит. Це стосується будь-яких товарів та послуг, які сьогодні дуже потрібні українцям”, – пише співвласник “Нової пошти”.

Попершенюк зазначив, що припинення регулювання цін допоможе вирішити проблему дефіциту палива. Також потрібно скасувати всі ліцензії на торгівлю, виробництво палив, дерегулювати правила щодо пересування водіїв та транспортних засобів. Крім того, важливим є звернення до західних партнерів із проханням послабити вимоги до регулювання.

“Україні та фронту, як ніколи, потрібна повна дерегуляція та вільна економіка. До речі, у плані відновлення економіки, представленому урядом, є пункт про те, що економіка має бути побудована на принципах дерегуляції та лібералізації! Я це підтримую повністю! Так чому б не почати негайно із паливної галузі?”, – написав він.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Миськів Роман

Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.

Leave a Comment

View Comments

  • Хозяева заправок так и руки потерают как нагрет ... Им только дай волю так они и трусы с автомобилиста снимут.Гетманцев красава в этом вопросе.Я лучше 30 минут постаю в очереди чем за 80 грн. за литр куплю топливо

  • "Попершенюк зазначив, що припинення регулювання цін допоможе вирішити проблему дефіциту палива".
    Людина не розуміє, про що вона говорить ! Війна є такою формою , при якому не діють довоєнні правила і закони економіки. Візьмемо Велику Британію у Другій світовій війні, коли влада застосувала найжорсткіше регулювання всього , що стосувалося виживання людей, - введення карткової системи буквально на все і , що найважливіше, для всіх, незалежно від соціального статусу ! Візьмемо США у той же період і побачимо , що була введена карткова система ! Заяви про припинення регулювання цін є просто шляхом до гіперінфляції , способом отримання зверхприбутків олігархатом та людям, що наближені до владних структур та, у кінцевому результаті , знищення України . Ось такий шлях , шлях економічного , а потім і фізичного знищення України , що є планом путіна, і пропонує втілити у життя один із олігархів попершенюк ! Він , об'єктивно, працює на путіна , йому Україна не потрібна, йому потрібні гроші, які він може зідрати з українців !

Опублікував
Миськів Роман
Tags: пальне

Останні записи

В Україні хочуть конфісковувати автомобілі у п’яних водіїв на користь ЗСУ

Депутати Рівненської обласної ради найближчим часом звернуться до народних депутатів Верховної Ради України, щоб вони…

04.05.2024

В Європі впроваджують новий дорожній знак

Інформаційний знак у формі білого ромба на синьому тлі не позначає смугу для автомобілів Renault.…

04.05.2024

Найдоступніший електромобіль Tesla показали у мережі

Найдешевший новий електромобіль Tesla багато покупців очікували за ціною близько 25 000 доларів. Розмови про…

04.05.2024

У Кабміні готують нові правила для водіїв – заборонять продавати авто

Українцям готують зміни правил оптової та роздрібної торгівлі вживаними автомобілями. Зокрема, пропонується запровадити норму, яка…

04.05.2024

Mercedes-Benz пояснив, навіщо потрібний електричний G-Class

Mercedes-Benz пояснив, навіщо потрібний електричний G-Class. Розробка "батарейної" версії позашляховика пояснюється "стратегією зниження ризиків". Керівник…

04.05.2024

Red Bull розсекретив дату дебюту власного гіперкара RB17

У 2025 році після 19 років роботи гоночна команда Red Bull Racing втратить свого геніального…

04.05.2024