ОККО та WOG запровадили додаткові обмеження на заправку паливом

0
3200

Мережі АЗС ОККО та WOG запровадили додаткові обмеження щодо дефіциту палива в Україні.

Про це повідомляють мережі АЗС .

Так, на ОККО можна заправитися преміальним паливо PULLS 95 та PULLS Diesel на 10 л в одне авто – ліміт встановлюється на одну заправку. Наступну заправку можна провести протягом доби, проте не раніше ніж через 2 години.

“Що стосується бензину А-95 і ДП, як і раніше, заправляємо даними видами палива критичну інфраструктуру, ЗСУ, за паливними картками та талонами. На автогаз – обмежень немає”, – пояснили в ОККО.

Тим часом, на заправках WOG з 29 квітня ввели обмеження 10 л на добу для приватних клієнтів при готівковому розрахунку або оплаті банківськими картками. При цьому має бути карта лояльності PRIDE. Система PRIDE контролюватиме ліміт автоматично. Крім того, скасовується обмеження відпустки у каністри.

Виходячи з даних Мінекономіки, крім інших причин, до дефіциту палива призвели удари по Кременчуцькому НПЗ, який є основним виробником пального в країні, а також великим нафтобазам.

Однак у міністерстві запевнили, що протягом наступних 7 днів дефіцит буде ліквідовано, оскільки оператори мають законтрактовані обсяги на території Західної Європи і зараз вирішуємо питання щодо їх завезення на територію України.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!