Окупанти крадуть та розбирають на запчастини автомобілі в Україні

0
696

Російські солдати поводяться на окупованих територіях України подібно до сарани. Вони крадуть усе, що трапляється під руку, а те, що не можуть забрати або забрати, – знищують.

Саме так і сталося із новим пожежним автомобілем МАЗ, інформує «Автоцентр» . Орки заволоділи машиною під час окупації Чорнобиля. З невідомих причин вони не змогли його переправити через кордон до Білорусі, тому просто розібрали на частини.

За словами голови поліції Київської області Андрія Небытова, з автомобіля зняли кермо, прилади, пожежне обладнання, фари, сидіння та всі колеса. Також втратив фар і ВАЗ 21011, який стояв як експонат на реконструкції поста ДАІ в чорнобильській зоні.

«Бачив різне, але тут окупанти атакували мою логіку… Під час окупації Чорнобиля росіянам вдалося заволодіти новим пожежним автомобілем. Орки змогли завести авто та вивезти до лісу ближче до кордону з Білоруссю, а далі сталося непередбачуване. Замість вкрасти автомобіль, росіяни розібрали його на деталі. Не здивуюся, якщо через міжнародні санкції та припинення роботи світових автовиробників, РФ готує новий концепт-кар, гібрид міліцейського Жигуля та пожежного МАЗу. Чекаємо на презентацію!», – написав Небытов.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!