Головна Новини В Україні зараз не можна зберігати паливо для особистих потреб, але є...

В Україні зараз не можна зберігати паливо для особистих потреб, але є виняток

Час читання: < 1 хв.
0

Україна через повномасштабне вторгнення російських військ зіткнулася з проблемою постачання бензину та дизельного палива. Деякі підприємства тому роблять собі запаси палива. Проте під час війни заборонено зберігати паливо для власних потреб без ліцензії, нагадала Державна податкова служба.

Як повідомляє today.ua , якщо співробітники податкової виявлять, що паливо зберігається без ліцензії, то підприємству загрожує штраф у розмірі 500 тисяч гривень.

Потрібно зазначити, що ліцензії на зберігання палива, за якими до скасування військового стану або за форс-мажорних обставин не сплачено черговий платіж за ліцензію, вважаються чинними. Чинними рахуватимуться і ліцензії, у яких закінчився термін.

Реклама

Нагадаємо, після початку повномасштабного вторгнення російських військ припинилися в Україну постачання палива з Росії та Білорусі. До війни це паливо займало близько 80% українського ринку. Наразі українські компанії шукають постачальників у Європі. Перше постачання палива з ЄС вже було.

Експерти не відкидають, що під час війни Україна може залишитися без бензину А-92. Справа в тому, що його немає у Європі.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

Дякуємо!

Тепер редактори знають.