Новини

Назвали найцікавіші новинки, які представлять у рамках автосалону у Нью-Йорку у 2022 році

Share

Жителі та гості Нью-Йорка в період з 14 по 24 квітня зможуть побачити безліч прототипів та нових автомобілів. Крім того, відвідувачі зможуть вислухати виступи представників автовиробників та провести тест-драйв деяких електрокарів.

Ми склали список найцікавіших автомобілів заходу. На виставці буде представлений електричний гіперкар Deus Vayenne , який планує перевернути ринок швидких автомобілів. Електрокар розробляється австрійською компанією в колаборації з дизайнерами з Italdesign та інженерами з Williams Advanced Engineering .

Deus Vayenne

Крім того, на виставці будуть представлені моделі із класичними ДВЗ. Наприклад, компанія Ford представить на заході свій позашляховик Bronco Raptor , обладнаний турбованим двигуном об’ємом 3,0 літра потужністю 400 к.с. Автомобіль оснащений позашляховою підвіскою від FOX .

Ford Bronco Raptor

Це не єдиний автомобіль від Ford . Так, на виставці можна буде побачити електропікап Ford F-150 Lightning . Він обладнаний парою електродвигунів загальною потужністю 563 л. і двома комплектами батарей, які забезпечують запас ходу 370 або 480 кілометрів. З місця до 100 км/год електрокар здатний розганятися менш як за 5 секунд.

Ford F-150 Lightning

Також буде представлений електричний 7-місний кросовер Mercedes-Benz EQS . Він оснащений двома електромоторами загальною потужністю 516 л. 

Крім того, компанія Nissan вперше покаже в живу свій електрокросовер Ariya . Новинка обладнана силовою установкою потужністю 389 л. Запас ходу від одного заряду батареї становить близько 500 км. Автомобіль отримає систему повного приводу Nissan e-4orce .

Nissan Ariya

Компанія Nissan також привезе на виставку серійне виконання спорткара Nissan Z. Автомобіль отримав турбований агрегат об’ємом 3,0 літри від моделі Infiniti Q60 . Точні технічні характеристики наразі невідомі.

Nissan Z

Продовжуючи список японських новинок, не можна не згадати про такі авто, як Subaru WRX , Toyota bZ4X та Toyota GR Corolla . Останній буде хетчбек з турбодвигуном об’ємом 1,6 літра потужністю 300 к.с.

На заході буде присутня в’єтнамська компанія VinFast , яка представить моделі VF8 та VF9 . Автомобілі розроблялися у співавторстві з компанією Pininfarina та націлені на ринки США та Європи.

VinFast VF7

Виставку у Нью-Йорку відвідає фургон Volkswagen ID.Buzz . Нагадаємо, що модель дебютувала на початку березня, але, як заведено у європейських компаній, авто потрібно окремо презентувати і в США. На старті продажів модель буде доступна лише у пасажирському виконанні. Вантажна модифікація з’явиться лише у 2023 році.

Volkswagen ID.Buzz

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Миськів Роман

Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.

Опублікував
Миськів Роман

Останні записи

У Європі розпочався продаж оновленого кросовера Ford Puma

В Іспанії вже оголошено ціни на новий Ford Puma 2024 року. Компанія відкрила конфігуратор для…

18.05.2024

Електричний пікап Toyota таки стане серійним

Японський електричний пікап Toyota Hilux EV таки стане серійною моделлю. Представлений наприкінці 2022 року електричний…

18.05.2024

Четверте покоління Volkswagen Scirocco показали на перших зображеннях

Компанія Volkswagen припинила виробництво моделі Scirocco у 2017 році, так і не запланувавши для нього…

18.05.2024

Складено список середньорозмірних кросоверів із найнижчою витратою палива

Заправка автомобіля – одна з головних статей витрат під час експлуатації машини, оснащеної ДВЗ. Сьогодні…

18.05.2024

Skoda вивела на тести новий компактний електрокросовер Elroq

Наприкінці цього року Skoda має намір представити компактний електричний кросовер під назвою Elroq. Його прототипи…

18.05.2024

Нове покоління Hyundai Palisade всередині буде майже як Range Rover

Минулий рік ознаменувався для Hyundai прем'єрою його великого кросовера Santa Fe, який отримав більш строгий…

18.05.2024