Українцям більше не потрібна медична довідка для відновлення прав

0
1067

Українцям більше не потрібно пред’являти медичну довідку для обміну або відновлення посвідчення водія. Про це повідомила прес-служба МВС України.

У повідомленні також йдеться, що під час війни з Росією, війська якої вторглися в Україну 24 лютого, сервісні центри МВС обмінюють посвідчення водія тільки тим, хто має право виїзду за кордон і військовослужбовцям ЗСУ та Сил територіальної оборони.

Нагадаємо, що після вторгнення в Україну російських військ сталося кілька серйозних змін на автомобільному ринку. Так, після введення у країні воєнного стану було заборонено реєструвати автомобілі. Проте, наразі цю заборону вже скасували.

Також в Україні на час війни дозволили продавати паливо екологічні стандарти Євро-3 та Євро-4. Воно необхідне для ЗСУ та для аграріїв. Після закінчення війни продавати таке пальне знову заборонять.

Крім того, в Україні дозволили особам із посвідченнями водія категорії В керувати транспортними засобами категорії С, С1, тобто вантажівками. Такий дозвіл також діє лише на час війни.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!