На що звертати увагу при купівлі б/у авто: поради експерта

0
268
Вибір старого автомобіля, досить складне заняття, але всього кілька лайфхаків здатні його серйозно спростити.

При виборі підтриманого автомобіля потрібно перевірити чимало параметрів, щоб не переплатити і вам не підсунули “утопленника” або повністю “мертву” машину.

Порадами про те, на що варто дивитися при виборі автомобіля поділився Alex333 на своєму YouTube-каналі.

На прикладі автомобіля Skoda Superb 2012 чоловік показав, на які нюанси варто звертати увагу, щоб вибрати собі хороший автомобіль.

Перше на що радить дивитися чоловік – потертості на кріслах. Якщо салон авто дуже зношений, а пробіг автомобіля мінімальний, то швидше за все продавець вам щось недомовляє.

Також про пробіг автомобіля може багато розповісти ущільнювач дверей (рівень його зносу, розірвані шматки і т.д.) Після цього варто оглянути кермо і важіль перемикання коробки передач. В даному випадку варто дивитися не тільки на потертість, але й на підкраси.

Під капотом, крім очевидної перевірки двигуна, потрібно також глянути на болти кріплення бампера та крил. Якщо болти крутилися, то машина з великою ймовірністю могла бути в ДТП.

Якщо ви помітили один з подібних недоліків, то це може бути приводом для серйозного торгу (особливо якщо продавець не розповів про проблему в оголошенні).

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

ПОШИРИТИ
Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.