ДТП із кортежем олігарха Ярославського: що відомо на даний момент

0
431
У МВС визнали факт того, що у смертельній аварії причетний саме кортеж олігарха.

Днями в Україні сталася досить дивна ДТП на дорозі. Так, за інформацією джерел видання Vesti.ua в МВС, 9 лютого о 22:55 на 534+200 км. траси Чугуїв-Березневий автомобіль Mercedes-Benz G63 AMG 2019 збив чоловіка-пішохода.

Від отриманих травм пішохід помер, а ось винуватця аварії встановлено не було і залишило місце ДТП. На місці інциденту співробітники поліції знайшли номерний знак АХ0018ХО. На цих номерах зареєстровано транспортний засіб, що належить юрособі ТОВ “Харків Палас” (готель у центрі Харкова, який ввів в експлуатацію бізнесмен Ярославський до Євро-2012).

Також відомо, що кінцевий бенефіціар ТОВ “Харків Палас” це Олександров Артем Володимирович, який раніше був головою правління УкрСиббанку, коли той був у власності Ярославського. Того ж вечора було зареєстровано чартерний рейс з Харкова до Лондона та за непідтвердженою інформацією, бізнесмен уже відлетів з України.

Також відомо, що 10 лютого до поліції зателефонував чоловік, який повідомив, що він став учасником ДТП біля Мартового і прийде до райвідділу дати свідчення. О 14:20 у поліції повідомили, що вони все ще шукають винуватця аварії.

Також у поліції порушили кримінальну справу за статтею порушення правил безпеки дорожнього руху, за що водієві загрожує до 8 років в’язниці.

Зазначимо, що на скандальну ДТП уже встигли відреагувати голова МВС та Генеральний прокурор України.

Міністр МВС Денис Монастирський звільнив начальника поліції Харківської області, оскільки під його керівництвом співробітники поліції вручили підозру чоловікові, який вранці прийшов у поліцію і сказав, що за кермом авто був саме він, хоча за фактом виявилося, що під час аварії він був зовсім іншому місці.

Також Генпрокурор України Ірина Венедиктова заявила, що візьме цю справу під особистий контроль і не допустить, щоб винуватець уникнув відповідальності.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!