Перес про «Формулу-1»: «Тут завжди відбувається щось нове, перегони тобі ніколи не набриднуть»

Навіть 11 років життя, присвячені перегонам, не заважають Серхіо Пересу з кожним разом все більше насолоджуватися «Формулою-1».

0
154

Пілот «Ред Булл» Серхіо Перес розповів про те, що надає йому мотивації продовжувати виступи у «Формулі-1» та прогресувати.

Нагадаємо, у 2022 році початок «Формули-1» запланований на 20-те березня в Бахрейні, а закінчення на 20-те листопада в Абу-Дабі. Портал «Рейтинг Букмекерів» пропонує прогнози від експертів на безліч спортивних подій, у тому числі й на гонки. У свою чергу букмекерська контора Fonbet пропонує вигідні коефіцієнти на спорт. Проте деколи буває, що fonbet.com не працює , тому на сайті «РБ» розповіли про актуальні дзеркала для контори.

За словами Переса, щоразу перед пілотом виникає нове випробування, він стикається з чимось новим. У цьому й привабливість гонок, вони ніколи не бувають однаковими.

Серхіо виступає в гонках вже одинадцять років і, як і раніше, вчиться новим для себе речам. Це відбувається ще й тому, що сама «Формула-1» постійно розвивається, заявив мексиканець, з’являються нові випробування, справлятися з якими потрібно трохи інакше – часом потрібно міняти стиль пілотажу, часом трохи інакше взаємодіяти з командою.

Перес гадає, що цей процес ніколи не зупиниться. Адже навіть накопичивши дуже багатий досвід, тобі все одно потрібно буде продовжувати працювати, адже у «Формулі-1» постійно доводиться викладатися на максимумі своїх можливостей.

Ось чому Перес, на його думку, так любить «Формулу-1» та отримує задоволення від перегонів. Тут завжди відбувається щось нове, у цьому сенсі перегони Серхіо ніколи не набриднуть.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!