Новини

Honda вкладає гроші у дві американські технологічні фірми

Share

Японський автовиробник інвестує у компанії, які займаються розробкою акумуляторів нового покоління для електромобілів та запуском штучного інтелекту.

Honda Motor Co. починає рік з паралельних інвестицій у високотехнологічні компанії США, оскільки автовиробник бореться за ноу-хау в галузі, що змінюється — один розробляє батареї наступного покоління для електромобілів, інший Стартап штучного інтелекту активно займається розпізнаванням зображень.

Закордонні зв’язки відбуваються, коли генеральний директор Honda Тосіхіро Мібе прагне перетворити автовиробника на гравця з нульовим рівнем викидів та створити нові партнерські відносини для надання технологій, яких йому не вистачає. Минулого тижня японський автовиробник №3 оголосив про обидва об’єднання окремо.

“Якщо володіння акціями стане необхідним як частина цього, то нам потрібно буде розглянути і це”, – сказав Мібе Automotive News наприкінці минулого року. «Якщо ми зараз подивимося на Honda, чи зможемо зробити все самі? На жаль немає. Так що я розглядатиму можливості альянсу чи альянсів».

Першим із нових партнерів стала бостонська дослідницька компанія SES Holdings Pte. Honda заявила, що працюватиме з SES над розробкою літій-металевих акумуляторів у рамках довгострокової стратегії пошуку безпечних, довговічних, недорогих і потужних блоків живлення для електромобілів.

«Акумулятор є найважливішим компонентом акумуляторних електромобілів, – йдеться у заяві Honda про угоду, – і Honda, яка прискорює електрифікацію своєї продукції у глобальному масштабі, одночасно вивчає кілька варіантів наступного покоління акумулятори».

SES планує провести лістинг на Нью-Йоркській фондовій біржі через спеціальну компанію з придбання, і Honda заявила, що придбає близько 2% акцій компанії за допомогою розміщення. Іншими інвесторами SES є General Motors, Hyundai Motor Co., Kia Corp. та китайські автовиробники Geely Holding Group та SAIC Motor.

Друга співпраця пов’язана з Helm.ai, компанією з розробки програмного забезпечення для штучного інтелекту, заснованої в 2016 році, що базується в Менло-Парку, Каліфорнія.

Honda працює із компанією з 2019 року. Honda має намір використати досвід Helm.ai у технологіях розпізнавання зображень з використанням «неконтрольованого навчання.” великих успіхів”.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Миськів Роман

Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.

Опублікував
Миськів Роман
Tags: Honda

Останні записи

Китайський автопром зайняв понад 30% світового авторинку

У березні 2024 року на китайські автомобілі припало 33% від загального обсягу світового продажу автомобілів,…

06.05.2024

Новий електричний Mercedes-Benz G-Class випробували на льоду

Mercedes-Benz обіцяє, що майбутній EQG, також відомий як електричний варіант G-Class, стане справжнім позашляховиком. Є…

05.05.2024

Електромобілі проти машин з ДВЗ: названі найнадійніші машини

Експерти опублікували статистику поломок ADAC за 2024 рік, що підтверджує, що електромобілі залишаються надійнішими за автомобілі…

05.05.2024

Моделі Polestar отримають супершвидку зарядку за 10 хвилин

Шведські електромобілі Polestar отримають супершвидку 10-хвилинну зарядку. Шведський виробник електромобілів Polestar спільно з компанією StoreDot,…

05.05.2024

Названо автомобілі які вимагають найнижчих витрат на обслуговування та ремонт у довгостроковість

З моменту появи компанії Tesla у 2003 році керівництво цієї марки в особі Ілона Маска…

05.05.2024

Водіям підказали, як заощадити на рідині, що омиває, влітку і не зіпсувати автомобіль

З настанням теплої пори року автовласники часто заливають у бачок склоомивача замість спеціальної миючої рідини…

05.05.2024