Німецькі Tesla Model Y виглядають набагато цікавіше за китайські – деталі

0
125

Нещодавно стало відомо, що перша партія автомобілів Tesla Model Y, створена на заводі Tesla Gigafactory у Берліні, Німеччина, вирушила на випробування у різних умовах. Тепер стало відомо, що кілька автомобілів прибули до Норвегії, де вони проходитимуть тести при низьких температурах.

Також було опубліковано фотографію, на якій показаний VIN-код Tesla Model Y. Його розшифровка вказує, що автомобіль виготовлений у Берліні. На іншій фотографії показаний чорний автомобіль, на якому зазначено, що це високопродуктивна версія з двома двигунами та повним приводом.

Джерело підтвердило, що електромобілі Tesla Model Y німецького виробництва мають більш високе корисне навантаження, ніж машини, випущені на китайському заводі Tesla. Німецька версія має корисне навантаження 562 кг, а китайська – 390 кг. Велика різниця в 172 кг означає, що німецька версія Model Y отримала помітні конструктивні зміни.

На берлінському заводі Gigafactory випущено лише 100 одиниць нових електромобілів Model Y. Очікується, що Tesla Model Y Performance місцевого виробництва почнуть доставляти європейським покупцям у березні.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!