Компанія BMW не відмовлятиметься від розробки ДВЗ

0
56

Марка BMW не збирається припиняти інвестиції у розробку нових поколінь бензинових та дизельних двигунів. Як повідомив виданню Auto Motor und Sport голова баварської компанії Франк Вебер, робота над новими силовими агрегатами, як шести-, так і восьмициліндровими вже триває. При цьому вони будуть настільки технічно досконалими, що дозволять BMW помітно скоротити обсяги шкідливих викидів.

За словами Франка Вебера, традиційні двигуни внутрішнього згоряння будуть актуальними ще як мінімум кілька найближчих років. Тому компанія BMW створює нові, особливо ефективні ДВЗ, які дозволять баварській марці вкладатися в планомірно жорсткі стандарти.

Франк Вебер зазначив, що один тільки новий 6-циліндровий двигун дозволить компанії знизити обсяг викидів вуглекислого газу більш ніж коли-небудь при зміні поколінь моторів. Досягти цього вдалося за рахунок застосування деяких абсолютно нових технологій в головці блоку циліндрів, хоча в технічні деталі глава компанії BMW вдаватися не став.

Крім нових ДВЗ, у компанії BMW продовжують робити ставку і на гібридні розробки, оскільки вважають їх важливою ланкою між ерою бензинових та дизельних двигунів та повністю електричною модельною лінійкою.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!