Які авто частіше вибирають люди з нетрадиційною орієнтацією. ТОП-9

0
501

Відразу надамо необхідні застереження: не сприймайте даний список як аксіому чи як намагання поставити якісь штампи на сексуальних меншинах. Це лише статистичні відомості, зібрані переважно з американських сайтів з подібними підбірками.

Так, тут можна виокремити певну закономірність. Зокрема, що люди з нетрадиційною сексуальною орієнтацією більш схильні вибрати для себе щось оригінальніше як, скажімо, в плані одягу, так і стосовно автомобіля. Тому в списку чимало яскравих і, що важливо, дуже стильних моделей. Проте, повторюємо, це не затверджує жодного правила, як до самих людей даної групи, так і до наведеним авто. Тим більше, що є в добірці аж ніяк не яскраві автомобілі, в яких що-небудь цікаве чи особливе запідозрити ніхто би не зміг.

Отож, короткий висновок – все відносно. Втім, ми в uamotors вирішили поділитися з вами тим, які моделі авто більше симпатизують членам ЛГБТ-спільноти.

Citroen DS4

Цей хетчбек преміум-класу від Сітроен випускався з 2011 до 2018 року. В його основі лежить модель С4, проте від свого мейнстрімового брата DS4 відрізняється дуже суттєво. Для початку, він має оригінальний кузов, починаючи з центральної стойки. Навіть раніше – лобове скло у «ДС-ки» панорамне, заходить аж на сонцезахисні дашки. Передній бампер також інший. Салон архітектурно ідентичний до такого у С4, але з більш ексклюзивними матеріалами оздоблення та деякими індивідуальними дизайнерськими штрихами. Взагалі, сам вигляд DS4 дуже «дизайнерський» і особливий.

smart

Смарт більшою мірою завжди вважався жіночним автомобілем. Тепер можна придбати лише 2-місну електричну модель EQ fortwo. Дальність ходу (WLTP) – 147 км. пояснюється не тільки призначенням смарту: проїхатися в магазин, на роботу, або з однієї вулиці міста на іншу – і на тому ж місці “поставити авто в розетку”. Справа також у крихітних габаритах, які унеможливлюють розміщення більшої батареї.

Subaru Outback

Дивно бачити таку модель в цій підбірці, проте вона тут. Аутбеки всіх попередніх поколінь мали класний дизайн. Особливо перші три генерації, з 90-х років і до кінця 2000-х – вони були стрімкими, елегантними, з чистим пропорційним дизайном. А чого були варті безрамкові вікна дверей – як на спорткарах! Далі два наступних кузова втратили і витонченість та стиль, проте все одно залишалися доволі симпатичними моделями. Останнє ж, шосте, покоління – це повна невдача з точки зору зовнішності.

Subaru Forester

Сучасний Форестер також далекий від золотих стандартів автомобільного дизайну. Це такий собі аморфний середньорозмірний кросовер з атмосферними 2.0- та 2.5-літровими двигунами і горезвісною автоматичною коробкою передач типу «варіатор» – CVT. У 2021 році Форестер зазнав рестайлінгу, отримавши дещо специфічну головну оптику спереду, про те від головної його проблеми – драматично низької підвіконної лінії профілю – ніхто кросовер не врятував.

Jeep Wrangler

Ренглер десятиліттями асоціюється з автомобілем волелюбів і тих, хто веде активний спосіб життя. Можливо, через це він відносно популярний серед гомосексуалістів. Або ж через те, що у нього дуже класний, оригінальний та ні на що не подібний дизайн – хто зна, хто зна. Що цікавіше, усе це дещо не в’яжеться з вираженим маскулінним образом американського позашляховика, особливо з його драйверськими якостями – він тяжкий, жорсткий і брутальний. Типовий рамний джип. Прямо таки розкол аудиторії якийсь!

Toyota Prius

Тойота Пріус це також символ, але протилежний до Джип Ренглер. Це не брутальний ненажерливий офф-роудер, а спокійний економічний гібридний хетчбек із зовсім не класичним дизайном. Втім, не класичним – не значить поганим. Навіть остання генерація Пріуса, від якої багато хто відвернувся через її епатажний вигляд, насправді виглядає дуже навіть достойно. Найголовніше – її зовнішність насамперед зумовлена прагненням якомога більше знизити аеродинамічний супротив коченню.

MINI Countryman

МІНІ давно дістав славу переможця жіночих симпатій. Але це стосується насамперед класичного 3-дверного хетчбека. А кросовер Кантрімен, як видно, подобається багато кому. Головним залишається факт – це дуже якісна річ, з чудовим комфортним салоном, де приємно знаходитись, і перфектними налаштуваннями шасі.

Volkswagen Beetle

Фольксваген Бітл також має сильний дамський імідж. І вже точно більш оригінальний дизайн, ніж Golf 5/6 поколінь, на базі якого він зроблений. Останнє покоління випускалося з 2011 до 2019 року як хетчбек або кабріолет. Шкода, що розробку нового покоління поставили на паузу. Хоча до сих пір ніби планували відродити цей самий кузов, у 3- та 5-дверній версії, і на повністю електричній платформі.

Mazda MX-5

Родстер МХ-5 від Мазда є одним з найтитулованіших спорткарів усіх часів. Він є улюбленцем серед автомобільних ентузіастів, які хочуть отримати стильне, легке, бездоганно налаштоване відкрите авто. Попри це, його люблять також ті, хто звик відчувати власну індивідуальність. Можливо, тому МХ-5 є відносно популярним вибором серед осіб з нетрадиційною орієнтацією.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!