Tesla знову перенесла терміни початку виробництва Cybertruck до 2023 року

Випуск довгоочікуваного пікапа Tesla Cybertruck відсунули на початок наступного року.

0
77

Американська компанія знову вирішила перенести дату запуску виробництва своєї гучної моделі Tesla Cybertruck. Цього разу згідно з даними Reuters, складання електромобіля має розпочатися до кінця першого кварталу 2023 року, замість раніше заявлених термінів наприкінці 2022 року.

Джерело сказало, що затримка пов’язана з тим, що Tesla змінює характеристики та функції електричного пікапа, щоб зробити привабливий продукт, оскільки конкуренція в цьому сегменті загострюється. Очікується, що Tesla зробить обмежену кількість Cybertruck у першому кварталі 2023 року, перш ніж збільшити обсяги виробництва.

Tesla, найбільший у світі виробник електромобілів, випускає електричні седани та позашляховики, але втратила сегмент пікапів, який є прибутковим та надзвичайно популярним в Америці.

Генеральний директор Ілон Маск, що представив футуристичний автомобіль у 2019 році, вже відкладав його виробництво з кінця 2021 року до кінця 2022 року. Tesla планує виробляти Cybertruck на своєму заводі в Техасі, який, як очікується, розпочне виробництво автомобілів Model Y на початку цього року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!