Вартість реєстрації авто можна розрахувати онлайн

0
410

В Україні запрацював спеціальний онлайн-калькулятор, здатний прорахувати важливі та необхідні задачі, пов’язані з транспортними засобами, і не лише. Про це заявили у головному сервісному центрі Міністерства внутрішніх справ України.

Отже, в повідомленні йдеться, що тепер українці можуть легко розрахувати приблизну вартість реєстрації, у тому числі і перереєстрації транспортного засобу. Є тепер можливість своєчасно прорахувати суму збору, що підлягає обов’язковому державному пенсійному страхуванню.

А також багатофункціональність калькулятора дозволяє з’ясувати, чи необхідно сплачувати податок на дохід та військовий збір під час відчуження. І якщо потрібно, яким буде його розмір.

Онлайн-калькулятор стане дуже важливим для подібних прорахунків, оскільки, як зазначають у сервісному центрі МВС, з 1 січня 2022 року ставки зборів на обов’язкове пенсійне страхування змінилися.

Раніше ми писали, що українці можуть перевірити всі дані щодо субсидії, номер заяви потенційного субсидіанта, розмір нарахованої субсидії за рік чи місяць, населений пункт та період отримання виплат – онлайн.

Також ми повідомляли, що вже 60% українців користуються е-послугами.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!