Новини

Назвали головні автомобільні новинки цієї зими на українському ринку

Share

2022 рік розпочався, але експерти вже знають, про деякі новинки, які приїдуть в Україну цієї зими – протягом січня-лютого. Ось найцікавіші з них, пише « AUTO-Consulting ».

Почати треба з нового покоління  Skoda Fabia . Ця новинка приїхала в Україну, і її можна побачити в автосалонах офіційних дилерів. Вона вже встигла здобула п’ять зірок у рейтингу безпеки Euro NCAP, набравши 78% максимально можливих балів. Також нова Fabia є серйозним претендентом на звання “Car of the Year” (Європейський автомобіль року-2022).

Автомобіль побудований на фольксвагенівській платформі MQB A0. Такий, як у Volkswagen Polo і Seat Ibiza. І це не тільки дало Skoda Fabia доступ до найсучасніших німецьких технологій, а й зробило її просторішим. Нова Fabia тепер на 111 мм довша, порівняно з моделлю попереднього покоління. Нині довжина хетчбека – 4 108 мм. У Skoda також на 94 мм збільшили колісну базу Fabia, в результаті чого стало просторіше в салоні та на 50 л виріс багажний відсік. Тепер його об’єм – 380 л та розкішних 1190 літрів, при складених спинках задніх сидінь. І це майже стільки ж, скільки у сімейних хетчбеків класом вище.

В Україні автомобіль вже доступний у комплектації Active, Ambition та Style з двигуном 1,0 MPI EVO 59 кВт (80 к.с.) та 5-ступінчастою МКПП, а в березні стартує виробництво ŠKODA FABIA 1,5 TSI 110 кВт (150 к .с.) 7DSG.

Уже в січні експерти планують протестувати нове покоління популярного кросовера  Nissan Qashqai . Ми об’єктивно розповімо про всі його особливості.

«Поки що можемо повідомити, що в Україну новий Nissan Qashqai поставляється з інноваційним потужним бензиновим двигуном DIG-T об’ємом 1.3 л. Залежно від трансмісії – 6-ступінчастої МКПП або Xtronic, його потужність – 130 к.с. або 150 л.с., відповідно. Максимальний момент, що крутить, у версії з МКПП – 240 Нм і 250 Нм у версії з Xtronic. Причому показники ефективності нового мотора значно вищі, ніж у 2-літрового бензинового двигуна Nissan Qashqai попереднього покоління», – кажуть фахівці.

Повністю електричний  Volvo C40 Recharge  прагне підкорити покупців не тільки двома електродвигунами, загальною потужністю 408 к.с. Це – перша модель Volvo, в якій зовсім не використовується не тільки паливо, а й натуральна шкіра. Крім того, С40 Recharge поставляється з однією з найкращих інформаційно-розважальних систем, розробленою спільно з Google. Вона дає доступ до Google Assistant, Google Maps та Google Play. А програмне забезпечення оновлюється віддалено, повітрям, як у смартфоні.

У лютому в Україні сподіваються побачити нове покоління  Subaru Forester та новий  Mitsubishi Outlander . Інших подробиць наразі немає.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло

Останні записи

В Україні створили нову машину для роботи на бездоріжжі

Завод спецтехніки «Техкомплект» продовжує постачання таких затребуваних на вітчизняному ринку сьогодні аварійно-ремонтних майстерень. Днями було…

04.05.2024

Засекречений кросовер Dacia Stepway 2.0: як він може виглядати

Сьогодні хетчбек Dacia Sandero Stepway більше схожий на піднятий хетчбек, ніж на повноцінний кросовер. Так…

04.05.2024

Kia показала перші тизери оновленого кросовера EV6

Kia показала перші фотографії оновленого електрокросовера EV6. Представлений у 2021 році електромобіль Kia EV6 дуже…

04.05.2024

Xiaomi хоче випустити дводверний суперкар, який кине виклик Porsche

Китайська корпорація Xiaomi, яка нещодавно почала продавати свій перший в історії автомобіль (SU7), вже плекає…

04.05.2024

В Україні впали ціни на пальне після рекордного підвищення

Ціни на бензин, дизпаливо та автогаз знизилися станом на початок травня. Про це пише "Хвиля"…

04.05.2024

Названо найнадійніші автомобілі Toyota у 2024 році

За останні 80 років компанія Toyota заслужила репутацію виробника одних із найнадійніших автомобілів, а її…

04.05.2024