Обід за кермом: чи можна отримати штраф

0
500

Поширення сучасних гаджетів зіграло злий жарт із водіями. Дедалі частіше поліцейські виписують штрафи за використання смартфона під час керування автомобілем. При цьому автомобілістам дуже складно довести свою невинність.

У Мельбурні (Австралія) стався дуже цікавий інцидент. Мішель Курс отримала штраф за керування автомобілем зі смартфоном у руці. Проте дівчина тримала не телефон, а морозиво. Протягом кількох місяців вона доводила свою невинність у суді.

Поліцейський зупинив дівчину, яка, на його думку, керувала автомобілем і при цьому користувалася телефоном. За це їй виписали штраф 500 австралійських доларів. Ситуація дуже обурила автомобілістку. Як доказ своєї невинності дівчина надала паличку від ескімо, обгортку та чек про покупку, оформлений за 6 хвилин до зупинки поліцією.

Офіцер поліції був непохитним і виписав штраф, який «порушниця» заперечила в суді. Вона надала записи з камер відеоспостереження, де було чітко видно, що дівчина тримає в руках. Також суду надали записи телефонних розмов із телефону.

Суд визнав дівчину невинною. Справедливість перемогла. Звинувачення було знято, а штраф – скасовано.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!