Новини

Найпопулярніший кросовер в Україні подорожчає – названо ціни

Share

Блогер озвучив ціни на новий Kia Sportage, який є найпопулярнішим автомобілем в Україні

В Україні подорожчає кросовер Kia Sportage – найпопулярніший автомобіль країни у 2021 році. Про це повідомив популярний блогер, автор YouTube каналу «Дві кінські сили» Рауль Чілачава.

Мова йде про Sportage нового покоління, який дебютує в Україні наступного року. Офіційних подробиць про кросовер для українського ринку ще немає. Однак нещодавно для українських журналістів влаштували тест-драйв новинки у Німеччині. І там представники корейської марки поділилися першими подробицями.

За словами журналіста, зі зміною поколінь ціни на Kia Sportage піднімуться на 5-10%. І якщо раніше кросовер, в залежності від комплектації, можна було купити за €18-24 тис., то за нову версію, скоріш за все, проситимуть від €20 тис. до € 26 тис.

«Такий мій прогноз. Але він базується на на чутках та припущеннях», – відзначив журналіст, натякаючи на те, що до цих цифр він прийшов після спілкування з представниками Kia.

Зростання ціни пов’язано з тим, що автомобіль отримав нове сучасне обладнання. Також корейці повністю переробили салон автомобіля. Скоріш за все в інтер’єрі з’являться більш дорогі матеріали. А також сучасна цифрова панель приладів, яку об’єднали в один блок з мультимедійною системою.

Що відомо про Sportage для України

Поки що Kia не збирається балувати українців різноманітними модифікаціями їх улюбленого кросовера. В Європі Sportage буде доступний з бензиновими, дизельними та гібридними силовими установками.

Але в Україні слід розраховувати на єдиний мотор – дволітровий бензиновий мотор, який працюватиме в парі з шестиступінчастим «автоматом». Таким само силовим агрегатом оснащується новий Hyundai Tucson, де мотор видає 156 кінських сил та 192 Нм обертального моменту.

Привод – виключно передній.

Про оснащення нічного невідомо. Але логічно припустити, що першими в Україну приїдуть більш доступні версії, які, скоріш за все, не матимуть цифрової панелі приладів. А набір систем активної безпеки скоротять до мінімуму.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Миськів Роман

Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.

Опублікував
Миськів Роман
Tags: Kia

Останні записи

Hyundai відкликає понад 13 000 автомобілів через дефект вихлопної системи

Компанія Hyundai заявила про рішення відкликати 13500 авто для усунення несправності, відповідно до інформації від…

04.05.2024

Mazda показала концептуальний електричний кросовер Arata (відео)

Крім Mazda EZ-6, японський виробник автомобілів показав на Пекінському автосалоні та елегантний концепт електропозашляховика Arata. Передбачається,…

04.05.2024

В Україні створили нову машину для роботи на бездоріжжі

Завод спецтехніки «Техкомплект» продовжує постачання таких затребуваних на вітчизняному ринку сьогодні аварійно-ремонтних майстерень. Днями було…

04.05.2024

Засекречений кросовер Dacia Stepway 2.0: як він може виглядати

Сьогодні хетчбек Dacia Sandero Stepway більше схожий на піднятий хетчбек, ніж на повноцінний кросовер. Так…

04.05.2024

Kia показала перші тизери оновленого кросовера EV6

Kia показала перші фотографії оновленого електрокросовера EV6. Представлений у 2021 році електромобіль Kia EV6 дуже…

04.05.2024

Xiaomi хоче випустити дводверний суперкар, який кине виклик Porsche

Китайська корпорація Xiaomi, яка нещодавно почала продавати свій перший в історії автомобіль (SU7), вже плекає…

04.05.2024