Новини

Оновлений Ford Fiesta доступний для замовлення в Європі

Share

Представлений у середині вересня оновлений Ford Fiesta відрізняється від оригіналу, дебют якого відбувся наприкінці 2016 року, переважно зовнішнім виглядом. Fiesta отримала оновлену носову частину з новими фарами та збільшеною решіткою радіатора. Незалежно від обраної версії, вона має стандартні світлодіодні фари, а версії з приставкою Vignale, так само, як колишній ST, а тепер ST-X, званий спортивною топовою версією Fiesta потужністю 200 к.с., включають 12,3-дюймову цифрову панель приладів.

Ford вже представив двигуни з помірно-гібридною технологією для Fiesta у 2020 році, тому рестайлінг приніс небагато новин. Однак версії, в яких Ford постачає Fiesta, переглянули. Так, за 20 390 євро Ви отримуєте Fiesta з бензиновим двигуном 1.1 потужністю 75 к.с. та 5МКП, як і Connected. Це єдина версія, у поєднанні з якою ви можете отримати бензиновий атмосферник в Fiesta. На щабель вище – бензиновий 1.0 Ecoboost потужністю 100 л. з 6МКП. Він доступний в Connected та Titanium за ціною 21 275 євро та 22 575 євро відповідно. Спортивна топ-модель, що раніше називалася ST, тепер, як і топова версія Puma, називається ST-X і коштує 34 975 євро.

Як і раніше, існує варіант трициліндрового двигуна 1.0 Ecoboost потужністю 125 к.с., якому завжди допомагає система на 48В. Таким чином, 125-сильний 1.0 Ecoboost оснащується м’якою гібридною технологією та називається Ford 1.0 Ecoboost Hybrid. Це джерело живлення може бути пов’язане з 6-ступінчастою механічною, а також з 7-ступінчастою автоматичною коробкою передач з подвійним зчепленням. Ecoboost Hybrid доступний у комплектаціях від Titanium та вище. Ford вимагає 23 385 євро. За 1.0 Ecoboost Hybrid Titanium з механічною коробкою передач. За ту ж версію з автоматичною трансмісією доведеться заплатити 25535 євро.

Інші версії теж трохи відрізняються. Над Titanium, як і раніше, знаходяться Titanium X, ST-Line, ST-Line X та Active X. Окрема версія Vignale буде скасована, натомість ви можете придбати пакет Vignale за додаткову плату у розмірі 1 475 євро для комплектацій Titanium, ST-Line та Active.

На відміну від Titanium X та Active X, версії Titanium Vignale, ST-Line Vignale та Active Vignale отримають 12,3-дюймову цифрову панель приладів, 17-дюймові (в Titanium) або 18-дюймові (в ST-Line та Active) легкосплавні колісні диски, оббивку із замшевими вставками, спеціальні накладки на пороги, обігрів лобового скла, підсвічування дзеркал у сонцезахисних козирках, підігрів керма та передніх сидінь, а також спеціальні килимки спереду та ззаду.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Миськів Роман

Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.

Опублікував
Миськів Роман
Tags: Ford

Останні записи

Найдешевший кросовер Nissan скоро оновиться (фото)

Компанія Nissan ввела у свою модельну лінійку кросовер Magnite у 2020-му році. Автомобіль виявився найдоступнішим…

02.05.2024

Компактний кросовер Renault Symbioz 2025 повністю розсекретили

Компанія Renault показала нового представника компактних кросоверів під назвою Symbioz. Ця модель завершує наступ на…

02.05.2024

Cadillac показав новий кросовер Optiq для китайського ринку (фото)

Cadillac представив молодіжний кросовер Optiq "на батарейках". Нова модель дебютувала на автосалоні в Пекіні, і…

02.05.2024

Названо найкращі седани компакт-класу, які коштують своїх грошей

В історії автомобілебудування був час, коли відносно недорогі та розкішні седани сипалися буквально з рогу…

02.05.2024

В мережі показали Rolls-Royce Cullinan 2025 без камуфляжу (фото)

У мережі з'явилися фотографії оновленого Rolls-Royce Cullinan 2025 без камуфляжу, що розкривають деталі рестайлінгу розкішного…

02.05.2024

У суперпікапа RAM TRX таки буде потужний наступник

У суперпікапа RAM TRX все-таки буде сильний наступник. Через тиждень після прем'єри варіанта з форсованим…

02.05.2024