Головна Новини Гороскоп на тиждень 6-12 грудня

Гороскоп на тиждень 6-12 грудня

0
733

Гороскоп на 6-12 грудня для всіх знаків Зодіаку

ОВЕН (21.03-20.04). Тиждень багатих можливостей і натхненних перспектив. Не виключене одержання багатообіцяльних пропозицій, що стосуються вашого ділового життя. Не бійтеся брати на себе додаткову відповідальність і навантаження. Подумайте про нові джерела доходу. Ваші пропозиції відзначить начальство й може задуматися про підвищення вашої зарплати, а це досить доречно. У вихідні вас буде супроводжувати удача на зустрічах.

ТЕЛЕЦЬ (21.04-21.05). Тиждень обіцяє бути вдалим, але за умови, що ви перестанете витати в хмарах і почнете поєднувати підказки інтуїції з реальними можливостями. Можете розраховувати на допомогу друзів, але постарайтеся не вплутуватися в суперечки. Бажано не розповідати про себе нічого зайвого, краще триматися подалі від занадто гучних компаній. У вихідні не чіпляйтеся до близьких людей по дрібницях.

БЛИЗНЮКИ (22.05-21.06). Тиждень сповнений різноманітних позитивних подій, поїздок, зустрічей, побачень. На вас чекають приємні зміни в житті. Більше довіряйте своїй інтуїції, вірте у свою мрію, вона здійсниться скоріше, ніж ви думаєте. Вихідні обіцяють бути вдалими.

РАК (22.06-23.07). Ви можете порадувати себе й навколишніх реалізацією своїх амбіційних задумів. Обережність і мудрість дуже придадуться вам, коли доведеться розбирати якийсь конфлікт на роботі. У справах і у взаєминах слід уникати непродуманих дій, ілюзій і маніпуляцій. У вихідні приділяйте більше часу дітям.

ЛЕВ (24.07-23.08). Вам можуть запропонувати, на перший погляд, перспективну справу, у яку необхідно вкласти певні ресурси, але не поспішайте прийняти цю пропозицію, варто все продумати й розрахувати. Ситуація може змінитися і дозволить зробити ривок у справах. Не варто намагатися вирішувати кілька справ одночасно, краще не квапитися й зробити все якісно, щось відклавши на потім.

ДІВА (24.08-23.09). У вас з’явиться шанс підключитися до чийогось активного творчого процесу. Не упускайте його, перед вами можуть відкритися нові перспективи. Багато непорозумінь і безладдя залишилися в минулому, будуть налагоджуватися взаємини з колегами, друзями, рідними. Таємні вороги, якщо вони є, можуть встати на вашу сторону.

ТЕРЕЗИ (24.09-23.10). У вас з’явиться можливість вирішити важке, але життєво важливе питання. І ви відчуєте полегшення. У роботі можливий несподіваний поворот. Вдалими будуть переговори з новими партнерами, можливі також перспективні особисті знайомства. Раніше початі справи будуть успішно просуватися. Друзі будуть намагатися заволодіти вашою увагою, причому не завжди безкорисливо.

СКОРПІОН (24.10-22.11). Досить активний і продуктивний період. Скориставшись обставинами, отримаєте шанс багато чого досягти й одержати солідний прибуток. Вам знадобляться дипломатичність і вміння знайти компроміс. Проявляйте наполегливість при відстоюванні своїх інтересів. Робоча обстановка, у цілому, обіцяє бути спокійною.

СТРІЛЕЦЬ (23.11-21.12). Успіх обов’язково прийде, але вам необхідно докласти деяких зусиль. Для початку – зібратися. Бажано направити свою енергію в потрібне русло, а не розтрачувати її по дрібницях. Менше слів, більше справи. Вирішаться деякі проблеми, які вас давно турбували. У вихідні ви відмінно відпочинете у гарній компанії.

КОЗЕРІГ (22.12-20.01). Буде важлива незалежність думки. Спробуйте не озиратись на погляди начальства й товаришів по службі. Не відкладайте на невизначений час виконання своїх задумів, тому що ваші ідеї можуть принести успіх. Постарайтеся не вимагати занадто багато, це загрожує ускладнити ставлення до вас навколишніх. У вихідні поговоріть зі своїми близькими по душах.

ВОДОЛІЙ (21.01-19.02). Найважливішим завданням буде знаходження нових ділових зв’язків і одержання достовірної інформації. Доведеться зайнятися паперовою роботою. Не довіряйте випадковим знайомствам і будьте обережні при спілкуванні з давно знайомими людьми, є імовірність розриву ділових відносин через принциповість партнера.

РИБИ (20.02-20.03). Маленькі складнощі легко відступлять під вашим напором, а більш серйозні тільки розохотять ваш бойовий запал. Не упустіть мить удачі, ставте великі цілі, не розмінюйтеся на дрібниці. Ваш настрій буде занадто мінливим, добре б уникнути перевтоми й конфліктів на роботі. У вихідні прогуляйтеся на самоті.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!


Дякуємо!

Тепер редактори знають.