Як виглядатиме індивідуальний номер на авто: що змінює Уряд

Документ уточнює положення щодо кількості символів, які можуть бути на номерних знаках транспортних засобів, що виготовляються на індивідуальне замовленням їх власників.

0
1402

На сьогоднішньому засіданні Уряд планує розглянути постанову, що пропонується внести зміни до виготовлення номерних знаків на індивідуальне замовлення їх власників.

Документом пропонується виключити положення щодо відповідності номерних знаків транспортних засобів вимогам державних стандартів, які виготовляються за індивідуальними замовленнями їх власників, та додаток, який установлює зразки таких номерних знаків.

Водночас, постановою пропонується доповнити постанову КМУ від 11 липня 2000 р. №1081 новим пунктом, згідно з яким зразки державних номерних знаків, що виготовляються на індивідуальне замовлення їх власників, та вимоги до них установлюються Міністерством внутрішніх справ України.

Окрім того, постановою також уточнюються положення щодо кількості символів, які можуть бути на номерних знаках транспортних засобів, що виготовлюється на індивідуальне замовлення їх власників, для автомобілів і мотоциклів.

«Установити, що номерний знак транспортного засобу, який виготовлюється на індивідуальне замовлення його власника містить від трьох до восьми символів для автомобілів та від трьох до шести символів для мотоциклістів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!