Топ-3 очікувані автомобілі, які будуть випущені 2022 року

0
346

Наступного року автолюбителі зможуть побачити велику кількість нових машин. Причому варто виділити кілька моделей, які дістануться України.

Range Rover

Навесні наступного року на території України розпочнеться продаж нового позашляховика Range Rover. Нова модель буде представлена ​​у кількох модифікаціях. Зокрема, зі звичайною та подовженою колісною базою. Крім цього, на вибір будуть представлені модифікації з різними моторами, серед яких є восьмициліндровий агрегат, що має об’єм 4,4 літра. Інтер’єр теж зазнає змін. У продажу можна буде побачити семи, п’яти та чотиримісні модифікації авто. Серед нововведень особливо варто виділити просунуту платформу MLA-Flex, підвіску, оснащену сучасними пневмокамерами, кероване шасі, а також опцію охолодження гальм. Крім цього, в конструкції машини є повний привід, обладнаний багатодисковою муфтою підключення передка.

Lexus LX

Виробник даного автомобіля не озвучив інформацію з приводу комплектацій транспортного засобу, але точно відомо, що Lexus LX надійде у продаж у 2022 р. На даний момент відомо, що новий японець буде оснащуватися гідропневматичною підвіскою, яка дозволить регулювати дорожній просвіт, а також крутим інтер’єром. У салоні буде багато шкіри і дисплеїв. Любителі музики обов’язково оцінять встановлену преміальну акустику.

Nissan Pathfinder

На початку наступного року ми зможемо придбати новий Nissan Pathfinder, який буде представлено у чотирьох модифікаціях. Відсутня лише можливість вибору двигуна та типу приводу. Всі моделі оснащуються 3,5-літровим шестициліндровим агрегатом, що видає 288 к.с. Однак із такою потужністю машини продаються за кордоном. У Росії цей показник може бути іншим. У будь-якій комплектації двигун працює в парі з 9-ступінчастою АКПП. Також усі модифікації авто мають повний привід. Що стосується рівня комфорту та безпеки, то варто відзначити, що позашляховик оснащений сімома подушками безпеки, тризонним клімат-контролем, підігрівом керма та сидінь, цифровою 12,3-дюймовою панеллю приладів, проекційним дисплеєм і якісною акустикою Bose. Ціни на автомобіль поки що не відомі,

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!