ЗАЗ може розпочати випуск нових моделей машин: що відомо

АвтоВАЗ провів модернізацію складальної лінії.

0
3185

Запорізький автомобілебудівний завод може за деякий час почати випускати нові моделі автомобілів. Справа в тому, що АвтоВАЗ, який постачає на ЗАЗ машинокомплекти, готується до випуску нових моделей, передає auto.today.ua .

АвтоВАЗ провів модернізацію складальної лінії, де зараз випускається Lada Granta. Пов’язаний із прес-службою виробника Youtube-канал «На заводі» повідомив, що «зміни майданчика Granta, пов’язані із запуском нових проектів, продовжуються». В результаті модернізації складальної лінії дотримання стандартів Renault стало суворішим. Це дозволить успішно поставити на конвеєр нові моделі.

Нагадаємо, раніше ЗМІ повідомляли, що до 2025 року АвтоВАЗ розпочне серійне виробництво чотирьох абсолютно нових моделей. Серед них, як очікується, буде й кросовер. Їх збудують на платформі CMF-B компанії Renault.

ЗАЗ зараз із російських машинокомплектів випускає автомобілі сімейства Lada, кросовер Renault Arkana, та дві моделі Kia. З січня до жовтня 2021 року в Запоріжжі випустили 3533 автомобілі, що на 729,3% більше, ніж за аналогічний період 2020 року.

Керівництво Запорізького автомобілебудівного заводу планує збільшити випуск автомобілів до 10 тисяч щорічно. Також планують збільшити виробництво автобусів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!