На продаж виставили унікальний Aston Martin

0
102

На аукціоні Bring a Trailer на продаж виставили 510-сильний суперкар Aston Martin Vantage AMR.

Повідомляється, що всього було випущено 200 екземплярів Aston Martin Vantage AMR. Однією з особливостей спецверсії стало оснащення суперкара механічною коробкою передач.

Ще більш рідкісним автомобіль робить те, що він відноситься до фінальної серії з 59 екземплярів, присвячених 60-річчю перемоги Aston Martin у 24 годинах Ле-Мана. Всі автомобілі цієї серії пофарбовані у відтінок Stirling Green у поєднанні із «кислотними» акцентами. Яскраві вставки прикрашають і темно-сірий салон автомобіля.

Спорткар оснащений 20-дюймовими кованими дисками, карбон-керамічними гальмами, а також адаптивною підвіскою. Під капотом автомобіля розташовується 4,0-літровий бітурбований V8 у поєднанні із семиступінчастою МКП зі схемою перемикань типу dogleg . Коробка передач обладнана системою автоматичних перегазування. З місця до 100 км/год Aston Martin AMR здатний прискоритися лише за 4 секунди, а його максимальна швидкість становить 314 км/год.

Виставлений на продаж екземпляр не стояв на місці – пробіг становить близько 8370 кілометрів. На даний момент автомобіля знаходиться у Флориді, США. Перший власник заплатив за новий автомобіль 218 581 долар. Зараз максимальна ставка за автомобіль становить 120 000 доларів, проте аукціон триватиме ще п’ять днів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!