Опубліковано тизер нового сезону автомобільного шоу Top Gear

0
53

Усі улюблене автомобільне шоу «Top Gear» все ще триває і ось-ось почне свій 31-й сезон у нинішньому форматі. Глядачі побачать, як Кріс Харріс, Педді МакГіннесс і Фредді Флінтофф повернуться до своїх обов’язків, а трейлер, випущений у вівторок, натякає на деякі витівки, які вони мають зробити.

У відео-трейлері показуються деякі з автомобілів, які мають з’явитися у новому сезоні, одним із яких є McLaren 765 LT. Якщо ви забули, 765 LT – це орієнтована на трек версія 720S, оснащена 4,0-літровим V8 з подвійним турбонаддувом, що видає 755 к.с. потужності.

Також з’являється унікальний Victor від Aston Martin, Lamborghini Huracan STO, Chevrolet Corvette Stingray та навіть DeLorean DMC-12.

Продюсер Top Gear не уточнив, коли саме вийде 31 сезон, хоча очікується, що він почнеться до кінця березня наступного року. Зйомки нового сезону стартували у травні минулого року.

Якщо ви віддаєте перевагу витівкам колишніх ведучих Джеремі Кларксона, Річарда Хаммонда і Джеймса Мея, їхнє автомобільне шоу на Amazon Prime «Гранд Тур» все ще існує. Останнім епізодом став спеціальний випуск «Lockdown», знятий у Шотландії і випущений у липні. Знято ще один спецвипуск, який може вийти до кінця року. Плануються подальші епізоди, хоча вони можуть бути перенесені через обмеження на поїздки, викликані Covid-19.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!