Популярні моделі пропали з автосалонів: які автомобілі вже складно купити в Україні

0
430

Експерти видання Auto-Consulting проаналізували ситуацію на ринку нових автомобілів в Україні. Вони назвали популярні моделі, які вже дуже складно знайти.

Популярний в Україні автомобіль Renault Logan можна придбати тільки в комплектації з літровим бензиновим двигуном потужністю 73 кінських сили. Версію з 90 сильним агрегатом і дизельну обіцяють не раніше, ніж через місяць. Для гарантії отримання автомобіля доведеться внести передоплату в розмірі 20 тис. гривень.

Toyota Corolla представлена ​​в Україні лише в гібридної версії. Автомобіль з традиційним ДВС очікується не раніше ніж в лютому наступного року. За нього також просять передоплату – 20 тис. гривень.

Новий VW Golf також в дефіциті. В наявності є тільки версія Golf GTI потужністю 245 кінських сил. Версії потужністю 110 і 150 кінських сил очікуються тільки навесні наступного року. Для отримання автомобіля з наступної партії доведеться внести передоплату в розмірі тих же 20 тис. гривень.

Peugeot 301 в переважній більшості є тільки з бензиновим двигуном і механічною коробкою передач. Версій з автоматичною коробкою немає. Очікуваний термін через 4-5 місяців.

Також на українському ринку є проблеми з покупкою Renault Duster, Suzuki Vitar, Skoda Octavia і Toyota RAV4. Причина відсутності автомобілів криється в глобальному дефіциті мікросхем.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!