Електрокар Tesla Model 3 став одним з найпопулярніших автомобілів в Німеччині

0
105

Електромобіль Tesla Model 3 став другою за популярністю моделлю в Німеччині за підсумками продажів у вересні. При цьому він майже наздогнав традиційного лідера місцевого ринку – автомобіль Volkswagen Golf. Розрив склав лише 58 машин.

У вересні на ринку Німеччини було продано 6 тис. 886 нових машин Volkswagen Golf і 6 тис. 828 електрокарів Model 3. Зростання попиту на саму доступну модель Tesla склав 146% відносно вересня минулого року, тоді як продажі Golf просіли на 41%.

За результатами 2021 року Model 3, швидше за все, не обійде Golf: за перші 3 квартали було куплено значно більше саме німецьких машин. Однак цікаво, що найближчим часом американський електромобіль може стати популярнішими німецької машини, яка безліч років залишається бестселером місцевого ринку. До того ж Tesla Model 3 поки імпортується в країну, тоді як Golf випускається на території самої Німеччини.

Найдоступніший електрокар Volkswagen – ID.3 – розійшовся в вересні в кількості 2 тис. 694 од., хоча ще в серпні був найпопулярнішим в країні електромобілем. На частку більш дорогого ID.4 довелося всього 1 тис. 019 проданих авто.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!