Lexus готується випустити нові кросовери і позашляховики

0
288

Японська компанія випустить трьохрядовий кросовер TX, RZ450e EV і нові моделі GX550 і LX600.

Lexus готовий випустити нові автомобілі SUV-сегмента протягом наступних декількох років – від редизайну існуючих моделей до принципово нових позашляховиків. Відзначимо, що Lexus зареєстрував в США офіційні товарні знаки для своїх майбутніх моделей, а тепер бренд підтвердив, що скоро запустить свій перший електромобіль, і продемонстрував концепт під назвою LF-Z Electrified, який представляє собою анонс майбутнього кросовера EV. Компанія зареєструвала товарний знак RZ450e, і ми очікуємо, що ця модель буде схожа на концепт-кар і матиме двомоторний силову установку, що забезпечує повний привід.

Поточна пропозиція Lexus з трирядним кросовером – це RX L, який був проміжним рішенням. Повідомляється, що він буде замінений новою моделлю під назвою TX, компанія також зареєструвала назви TX350 і T установкаміX500h, які припускають, що він може бути представлений як з V6, так і з гібридними силовим. Очікується, що кросовер отримає довшу колісну базу, ніж RX, щоб забезпечити більше місця в салоні. Його стиль може бути натхненний концепцією LF-1 Limitless, що з’явилася кілька років тому.

Toyota не буде продавати останню версію Land Cruiser в США, але Lexus планує знову продавати тут преміальну версію моделі. Ми вже бачили тизер нового LX, і заявка на реєстрацію товарного знака LX600 підтверджує чутки про вихід нового позашляховика в на американський ринок. Ми думаємо, що він буде використовувати той же твін-турбо 3,4-літровий V6, що і Land Cruiser, а також отримає гібридну версію разом з більш розкішною VIP-обробкою.

Чутки про позашляховик GX наступного покоління не залишать байдужими любителів бездоріжжя. Нова модель, що одержала назву GX550, як повідомляється, підкреслить свій імідж 4×4 в спробі скласти конкуренцію Land Rover Defender і Mercedes-Benz G-Сlass. Він, ймовірно, продовжить використовувати раму і може мати деякі риси від концепції GXOR 2019.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!