Американські автомобілі різко подешевшали. На які машини впала ціна

0
1476

Вживані автомобілі з США можна купити дешевше. Але доведеться довго чекати.

Вживані автомобілі з США можна купити зі значним дисконтом. Але не поспішайте радіти. Це пов’язано з логістичними труднощами. Про це повідомляє сайт UBR з посиланням на Олександра Короля, директора Automax, компанії, яка займається доставкою машин зі Штатів.

За даними експерта, значно впали ціни на автомобілі з пробігом на Західному узбережжі. Моделі, які ще минулого тижня коштували $ 12-13 тисяч, тепер віддають за $ 7-8 тис. Причина обвалу цін – проблеми з відправкою.

Відвантажити автомобіль з цього регіону морем зараз практично неможливо. Морські термінали забиті під зав’язку. Тому продавцям нікуди дівати свої машини.

До проблем з логістикою привів дефіцит контейнерів. Через відновлення економіки Китаю зараз на них величезний попит. Китайські компанії готові платити за вільні контейнери майже будь-які гроші. Якщо в середньому по ринку ціна оренди контейнера становить $ 3,5-4 тис., То китайські виробники пропонують в три-чотири рази більше.

Повний текст читайте тут: https://glavcom.ua/ru/auto-ru/amerikanskie-avtomobili-rezko-podesheveli-na-kakie-mashiny-upala-cena-783339.html

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!