Головна Новини ЗАЗ може налагодити випуск нової іномарки: відомі подробиці

ЗАЗ може налагодити випуск нової іномарки: відомі подробиці

0
93

На потужностях Запорізького автозаводу можуть організувати випуск оновленого седана Kia Cerato. Це стане можливим, якщо завод концерну Kia в Росії налагодить поставки відповідних машинокомплектів на українське підприємство, повідомляють «Новини і Факти» .

Станом на сьогоднішній ЗАЗ збирає два автомобіля марки Kia – седан і хетчбек Rio (з першого кварталу поточного року). Машинокомплекти доставляють в Україну з петербурзького заводу Kia.

Деякий час назад на російський ринок вийшла оновлена ​​версія седана Kia Cerato. Цілком ймовірно, що така машина користувалася б попитом і серед українських покупців.

Силовий діапазон включає в себе виключно бензинові мотори. Стандартним є 128-сильний агрегат об’ємом 1.6 літра, який може поєднуватися з 6-швидкісною «механікою» або «автоматом». Також доступний 2.0-літровий двигун з віддачею 150 кінських сил, що комплектуються автоматичною коробкою передач.

Набір базового обладнання включає в себе обігріву бічних електродзеркал, передніх крісел і форсунок склоочисника, а також кондиціонер і сталеві колісні диски розмірністю 15 дюймів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!


Дякуємо!

Тепер редактори знають.