Новини

Електрифікація автомобілів виявилася невигідною для виробників

Share

GM, Tesla, Porsche, Ford, Hyundai і BMW – лише деякі з брендів, у яких були проблеми з електромобілями. Згідно зі звітом CNBC, хоча вони витрачають мільярди на їх розробку, вони також витрачають значні суми на відгуки.

Клієнти повідомляли про спалах електромобілів, відключеннях електроенергії і труднощі з запуском і зарядкою автомобілів. Наприклад, Chevrolet Bolt був відкликаний через двох «рідкісних виробничих дефектів» літій-іонних акумуляторних елементів в акумуляторному блоці, який, як очікується, обійдеться GM в 800 мільйонів доларів. 

Porsche Taycan також відправлений в сервісний центр в зв’язку з помилкою програмного забезпечення, яка може спровокувати втрату управління. Інші приклади відгуків, з якими зіткнулися автовиробники, – це кросовер Ford Mach-E і відгук Kuga PHEV за 400 мільйонів доларів і відгук Hyundai Kona EV за 900 мільйонів доларів.

Хоча електромобілі становлять усього близько 3% річних продажів автомобілів в Сполучених Штатах, вони, схоже, непропорційно причетні до спалаху транспортних засобів. У той час як експерти все ще намагаються визначити частоту виникнення пожеж на електромобілях, в одному зі звітів Лондонській пожежної бригади йдеться, що автомобілі з підзарядкою від електромережі були причиною зростання більш ніж удвічі випадків загоряння бензинових або дизельних автомобілів.

За словами головного аналітика Guidehouse Insights Сема Абуелсаміда, «виробничі процеси дійсно необхідно посилити. Це частина роботи з батареями. Їм не подобається спека і забруднення. Вони дуже чутливі ».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Миськів Роман

Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.

Опублікував
Миськів Роман

Останні записи

Mazda розкрила всі карти: озвучено всі ціни на новий CX-80

Mazda розкрила повний перелік цін на свою нову модель CX-80 , доповнюючи лінійку популярних кросоверів.…

07.05.2024

Представлений один з останніх Bentley у двигуні W12 (фото)

Компанія Bentley представила лімітований родстер Batur Convertible. Тираж дводверки складе 16 екземплярів. Кожна отримає 750-сильний…

07.05.2024

Mercedes готує наймасштабніший тест-драйв в історії

Влітку цього року компанія Mercedes-Benz Trucks організує наймасштабніший тест-драйв у своїй історії. Два прототипи електричної…

07.05.2024

Geely представила стильний кросовер Galaxy E5. Він з’явиться за межами Китаю

Перший погляд на новий Geely Galaxy E5: буде і версія з правим кермом. Geely розширює…

07.05.2024

Експерт з’ясував, чи безпечно повністю заправляти бак автомобіля

Якщо паливна система автомобіля пошкоджена внаслідок аварії, повний бак може підвищити ризик пожежі через велику…

07.05.2024

Skoda презентувала нові версії своїх Kodiaq та Superb

Skoda внесла значні оновлення до своєї модельної лінійки, представивши оновлені версії моделей Kodiaq і Superb…

07.05.2024