Українці стали менше купувати вживані авто

0
527

Падіння інтересу покупців до оголошень про продаж автомобілів з пробігом стало відзначатися ще в другій половині 2017 року. У чому причина цієї тенденції, розбиралися журналісти AUTO-Consulting.

Посилаючись на свої джерела, видання констатує, що український ринок автівок, що були у використанні,  дуже змінився. Він насичений автомобілями на “єврономерах”. Бажаючі придбати авто з пробігом, все частіше їдуть за кордон і привозять його самі. Крім того, стає все більш затребуваною послуга перегону.

Як підсумок, число покупців уживаних іномарок, які вже були зареєстровані в Україні, істотно скоротилося. Звідси і падіння кількості дзвінків за такими оголошеннями.

Потенційні покупці також розуміють, що придбати б/в авто на «євробляхах» можна набагато дешевше, ніж автівку з митним очищенням, пише AUTO-Consulting.

У 2017 році в Україну було завезено майже 60 тисяч автомобілів з пробігом – втричі більше, ніж у 2016-му. Ринок нових автомобілів потроху відновлюється, а «вторинка», навпаки просідає. Схожі тенденції відзначаються в сегменті легкого комерційного транспорту.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!